Рожден ден
Днес ден рожден има моето дете,
то част от мен е, от моето сърце!
Преди години на този ден е роден,
един ден в Живота ми необикновен,
Един ден в годината, празник единствен,
един миг чудесен тогава, а и сега споделен!
Отгледахме го, израсна малък човек разумен,
порасна бързо някак, вече ученик,
когато е до мен е ден Велик!
Това момче си има братче едно,
така никога не ще остане то само!
Лудуват, скачат, викат и играят,
щастливи с татко си, за проблемите нехаят!
Те имат детство, да, различно,
не като нашето, но не безлично!
Моето дете Филип се нарича,
и Татко много го обича.
Растат далече от своя татко,
но когато са до мен е тъй сладко,
да ги прегърна с бащината обич голяма,
такова чуство велико, по-силно от него Няма!
© Валентин Миленов All rights reserved.