28.06.2018 г., 23:51 ч.

Рожден ден 

  Поезия » Любовна
1082 0 1

Годините отлитат неусетно

изнизва се във миг и младостта,

Не мога да се боря вечно

.. все за грешните неща.

 

Не мога да се примирявам,

омръзна ми безмълвно да тъжа..

Не искам вечно да прощавам ..

Омръзна ми!!! Отивам си сега!

 

Остана ли ще полудея..

Не мога повече така..

Щастливо искам да живея!!!

Не искам твоите цветя!

 

Аз мое цвете ще посея

и лично време ще си подаря.

Сама със себе си ще се гордея

и със залеза ще полетя!!!

© Жасмина Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Харесва ми тази решителност! Подкрепям с две ръце този полет!
Предложения
: ??:??