24.12.2011 г., 23:36 ч.

Рождество 

  Поезия » Бели стихове
770 1 3




РОЖДЕСТВО

 

Най-светият и светъл ден,

денят нов на Рождеството –

когато Спасител е роден,

на сина Божи тържеството!

 

За свещен мир на земята,

за хората благоволение –

Божието царство в небесата

дошло в земното селение…

© Лиляна Благоева Андреева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??