10.10.2007 г., 9:16 ч.

Рокля на нощта 

  Поезия
919 0 21
Сега съм цялата мечтание!!!
Ще се облека във рокля на нощта
и със звезди ще се окича,
в очарование сияйно, за да заискря.
Заради тебе, защото те обичам!!!
Защото искам с тебе да летя,
към земята безкрайна на обичане -
там от себе си, заради тебе
ще се отрека...
Ще се слея с блясъка в очите ти,
безшумно в тебе аз ще се вселя и
ще те залея с умопомрачаващо ухание...
за да не искаш да  свършва нощта!!!

© Галя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??