Гледам залеза с пурпурни къдрици,
как слънцето, голямо огнено кълбо,
забързано, зад планината скрива се,
за да отстъпи мястото си на нощта.
Знам, много хора с трепет я очакват.
Преди, понякога очаквах я и аз.
Но вече чувствувам, колко е ужасно,
да чакаш утрото за малко светлина.
Животът си, заложих на ролетка
и падна се, точно каквото избрах.
Теб имам аз и всичко що мечтаех,
защо душата ми е толкова сама.
© Пепа Деличева Всички права запазени