14.02.2024 г., 9:56 ч.

Романс 

  Поезия » Любовна
113 1 1

Един романс звучи от двама

две  думи само и любов голяма.

Ти, кратък стих от вечни рими

с нежността - душите наши, докосни ни!

 

И пеещ ручей е тоз романс

а всички звуци са лирични

в стиховете  неземно фантастични!

Една мелодия в романс е любовта

пеят две мили,  влюбени сърца...

 

От небесна сцена грейва тя-

прима любовта, звездите в беквокал.

Запява ни любовна песен тя-

един роман,  треперещ с глас:

Обичам те, обичам те и АЗ...

 

 

© Найден Тихомиров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??