24.01.2017 г., 17:50 ч.

Романтика 

  Поезия » Друга
262 0 0

Огромна мъка е стопила

свежестта на утрото.

Брезата бавно се раззелени.

 

Душата ми в очакване линее,

а пролет дивна е надвесила ръце,

да заплени отново слънчевия космос.

 

Ще имам ли във моето сърце

една мечта, разцъфнала за полет?

 

Замлъкнала е чучулигата в полето.

И пъдпъдъците се скриха.

В рекичката подскачат шаранчета игриви.

 

Децата построиха замъци на пясъка.

Принцеси и принцове поздравяваха гостите мили.

Веселието започваше.


 

© Симеон Пенчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??