6.06.2021 г., 12:55 ч.

Романтика 

  Поезия » Хумористична
282 4 6

Романтика влече ме към Париж...
А тук, на село, къща и градина.
Отида ли, дошъл е, току-виж
най-моят принц в съдбовната година.

 

И докато аз превземам Монпарнас,
той, принцът ми, едва ли ще ме чака.
Ще духне по асфалта с мръсна газ,
за да се спре при следващата кака.

 

А кифлите ги ей - под път, над път.
И само принцовете кът са напоследък.
Затуй, стой мирна ти във твоя кът.
Кокошки за яйца със кеф си гледай!

© Елия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??