19.05.2015 г., 19:58 ч.  

Романтика, магия и любов 

  Поезия » Еротична
996 0 2

Озвучават нощта страстни стонове

и пулсира във нея любов.

Тук е място на сбъднати блянове,

гравирани в лунен обков...

 

Малки феи - светулки летят

правят се, че не виждат игриви...

Любовни магии с устни шептят,

искат всички да бъдат щастливи.

 

Тук се дава и се получава наслада,

устни с устни се срещат горещи

а в небето за разкош и награда

звезди пламтят, като романтични свещи...

 

Неусетно, все едно броеница

се изнизват минутите тихи

и в небето, като златна шевица,

утрото срамежливичко киха...

 

Няма начин, не може да спре...

Двойките се изнизват с последният мрак

сред тревата - зелено море,

оросена от техния смях.

 

Ден е вече, щурците говорят

с многострунни, ефирни звънци.

Пеперуди безгрижно се гонят

и плетят от цветята мечти...

 

Всички знаят и чакат нощта

озвучена от страст и любов,

с аромата на нежни цветя,

гравирани в лунен обков...

 

29.08.2014

 

Георги Каменов

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Приятно ме изненада с коментара си, Стойна... Благодаря ти от сърце.
  • Великолепна творба, Георги! Пленена съм от творбата ти!
    Много красив език, чудесна образност и някаква вълшебна музика сякаш обгръща всичко и го превръща в празник!Всеки стих е броеница от красива маниста, която проблясва в синхрон с летящите светулки над тревата и
    трепкащите звездички в небето...
    Поздрав за тази естетическа наслада!Ведър ден - ти го заслужаваш!
Предложения
: ??:??