22.02.2012 г., 11:12 ч.

Рошавата ми любов 

  Поезия » Любовна
589 0 1

- Изтрий ме от живота си! - ми каза...

 

Но как да го направя?

Когато си ми във сърцето...

В сърцето имената... не се записват с тебешир - 

не може просто да изтриеш някой, 

щом пред тебе с нещо е сгрешил... 

 

В сърцето имената са вдълбани, 

от нежни шепоти в нощите, 

от радости, от мъки, от тревоги, 

от едно най-чакано "Обичам те ",

което вечно нейде по земята броди. 

Имената там остават вечно... 

Като издълбани, сякаш с нож... 

Най-дълбоко, знай, написано е: "ЛЮБОВТА МИ- РОШАВОТО ДАНИ"

... написано е със големи букви, с кръв - но от любов!

© Христо Вьлчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??