- Изтрий ме от живота си! - ми каза...
Но как да го направя?
Когато си ми във сърцето...
В сърцето имената... не се записват с тебешир -
не може просто да изтриеш някой,
щом пред тебе с нещо е сгрешил...
В сърцето имената са вдълбани,
от нежни шепоти в нощите,
от радости, от мъки, от тревоги,
от едно най-чакано "Обичам те ",
което вечно нейде по земята броди.
Имената там остават вечно...
Като издълбани, сякаш с нож...
Най-дълбоко, знай, написано е: "ЛЮБОВТА МИ- РОШАВОТО ДАНИ"
... написано е със големи букви, с кръв - но от любов!
© Христо Вьлчев All rights reserved.