30.12.2007 г., 9:40 ч.

Роза 

  Поезия » Друга
524 0 1

Благодаря ти, че те има.
Благодаря ти, че си все така до мен.
Благодаря, че мен обичаш.
Благодаря ти, светлина на моя ден.

Като топло слънце със лъчите сгряваш
вледененото от студ сърце
и дори за миг не позволяваш
да блестят сълзи по моето лице.

Обичам начина, по който се усмихваш.
Обичам нежните очи.
Обичам и как тихичко до мен притихваш,
сгушена до моите гърди.

Обичам те и ти го знаеш -
ти си моето сърце.
Всичко друго е до време,
но не и приятелството в твоето лице...

© Роси Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??