27.09.2009 г., 15:47 ч.

Роза 

  Поезия
514 0 0

Красиво цвете си ти,
цъфтиш и грееш
с магична сила,
ако можех бих те
вкаменила,
за да останеш 
завинаги все така
неустоима.
Кралица на цветята си ти -
Могъща,
Властна,
Стилна,
с бодли малки
невзрачни,
уникални,
но често подли
и фатални.
Който до теб се
докосне, ще го заболи,
но не ще забрави,
за какво, всъщност, му трябваш ти.
С аромата си -
Неустоим,
Вечен,
Откроим,
покоряваш женските сърца.
Благородно–откликваща,
издигаш в култ
Любовта.
Но самата ти
си прокълната,
със зла участ
и Съдба.
Вечно да бъдеш 
Красива,
Но никога
Щастлива.

© Лорита Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??