12.03.2015 г., 15:35 ч.

Роза 

  Поезия » Пейзажна
513 0 0

Свежа, закичена с утринна роса,

ароматна роза от извора на белонога -

в любов се заклела.

Росни й капки не носят богатство

те са надежда за капчица вярност,

споделени чувства и радост.

Ален цвят, неповяхваща младост,

неоткъсната детска мечта за безкрайност,

храст от червени цветя ухае за нас

под юнското сутрешно синьо небе!

© Анжела Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??