Mar 12, 2015, 3:35 PM

Роза 

  Poetry » Landscape
511 0 0

Свежа, закичена с утринна роса,

ароматна роза от извора на белонога -

в любов се заклела.

Росни й капки не носят богатство

те са надежда за капчица вярност,

споделени чувства и радост.

Ален цвят, неповяхваща младост,

неоткъсната детска мечта за безкрайност,

храст от червени цветя ухае за нас

под юнското сутрешно синьо небе!

© Анжела Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??