Роза без бодли или...
Роза или не,
гладка, непривична,
дори не е дете,
но винаги е лична.
Без бодли!
Красива, с аромат,
нежна е дори.
Но с бодлив обрат!
Добре е да се убодеш
с капка алена в сърцето,
за да разбереш,
че от любов вече е заето!
С. Александров
© Сергей Александров Abi G Всички права запазени