28.06.2008 г., 10:05 ч.

Роза - цвете красиво... 

  Поезия » Друга
6443 0 9
 

Роза - цвете красиво -

и на храст, и в букет.

Роза - цвете свенливо,

но с горд силует.

 

Роза - цвете уханно,

в различни разцветки.

Роза - желая те непрестанно

с всяка една от своите клетки.

 

Роза червена -

от много поети възпята,

от теб вчера падна

един лист на земята...

 

И трепна сърцето ми уморено...

Лист червен -

сякаш капка кръв бe пролята.

Странен трепет усети душата...

 

 

 

© Анна Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??