4.09.2008 г., 15:42 ч.

Розобер... 

  Поезия » Любовна
1227 0 33
Розобер...

 

Капят пепелно розови листата...

от вихъра любовен отнесени...

ронейки се със сълзите на жената,

по-тъжни от късни есени...

Жената, чието сърце влюбено ограби...

сега то вехне бавно... с капки

плач болезнената нежност сподави.

И стича се по устните необич...

убийствено плавно...

За розобер ли е време?! Че

късаш и като цвете сърцето...

... болката от тебе тръните дали

ще отнеме?! Или ще добави още

от това, което е отнето...

Не кради сърцето ми за тебе...

... аз съм тази жена...

не откъсвай нищо от мене...

розата има дръжка само една!

© Андреа Емилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??