23.07.2009 г., 21:32 ч.

Розов блян 

  Поезия » Бели стихове
1134 0 1

Розов блян

Морето бе розово вчера,
повярвай, розово беше.
И помня малката розова перла,
която в пясъка розов блестеше
и ти я прегърна със шепа.
А слънцето пареше вчера,
повярвай, огнено беше.
И пареха твоите пръсти,
когато докосна със шепот
косите ми огнено гъсти
и малката розова перла
изгря в тях от тебе втъкана.
Повярвай ми, огнено розов
сякаш светът беше станал.
Единствено синя прохлада
в очите ми нежно блестеше.
Във нея ме къпеше цяла
и синьото също гореше.

© Даниела Йончева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ако можеше това да бъде наистина така,но розовия блян се гледа през розови очила .Иначе всичко си е по мястото.
Предложения
: ??:??