9.06.2017 г., 0:24 ч.

Рубрика "Вест на деня" : 

  Поезия » Хумористична, Пародии
1050 1 3

Наскоро дочух за една госпожа 
със розов кожух и с къса пола,
която отишла при своя съпруг 
да го моли за прошка, че имала друг;
богата била и голямо конте,
добре, че си нямали тези дете,
защото, когато мъжът ú разбрал,
изхвърлил я милата, като парцал...
Други си имали умно момче,
но жалко, защото било със шкембе...
Трети ми казаха, много бил ял,
ама приличал на счупен кавал...
Четвърти разбрах, бил станал модел,
ама простичък бил,като козел...
Пети разправяха сватба си вдигнал,
ама булката хубава му някой задигнал...
Шести, Седми, Осми, Девети...
Стигнахме и до Десети.
Няма на финала да се откажем,
нещо все трябва да ви разкажем,
ако е възможно, реалното да замажем,
защото по-добре да са ни" къси краката ",
да си врем носовете във на всеки софрата.
А ,ако нищо драматично няма,
спокойно тук е на помощ лъжата голяма.
Ако не сме ви достатъчно заблудили,
не се притеснявай, мили!
Трите И-та са тук и вие сте специалисти
в Измислици, Интриги и сте Илюзионисти!
Моля, изпращайте своите вести тук,
за да ги "постваме" директно във Facebook!
Това е за днес, дано сме ви били интересни
и новините са ви били максимално горещи!


Гергана Оскар

© Гергана Чолакова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??