Адски много се нервират
русоробите - у нас!
Даже често - колабират
и изпускат течен газ.
Вдигат кръвно, дебелеят,
пият много самогон.
Всичко кремълско милеят.
Обожават онзи гном!
Но - народът тях натири
чак в девети коловоз.
И в момента - вдигат гири
и събират членски внос
от съветското посолство,
да извиват - яко рев!
Да пунтират недоволство
и да взимат някой лев,
внуците си да изпратят,
не в съседен Магадан,
а - в омразните им Щати,
да изучат нещо, там!
Юри Йовев
Февруари 2024 г.
© Yuri Yovev Всички права запазени
Внимание! Русороби!