31.07.2011 г., 19:23 ч.

Ръцете ми 

  Поезия
740 0 12



Розата е щастливка -

разтваря цвят,

за да усети целувките

на всеки слънчев лъч,

повдига листа,

за да погали вятъра

и дъжда.

Вечер

щурците серенада ù правят,

а денем

пчели и пеперуди

около нея в танци се вият.

Ако бях роза,

цвете

или тревичка поне,

не бих те познавала,

с очи целувала

и ръцете ми нямаше да тъгуват

за теб...

 

 

 

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??