6.06.2008 г., 18:37 ч.

Ръждата на Прошката 

  Поезия » Философска
1045 0 23

 

Ръждата на прошката

 

 

Ръждата на Прошката

е най-достойната

гравюра,

с която можем

да украсим

кървавия нож

на

Отмъщението...

© АГОП КАСПАРЯН Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??