10.08.2008 г., 10:56 ч.

Ръждива обич 

  Поезия » Любовна
511 0 9
(На Дима)

След толкова години,
изтлели яко дим,
не иска да отмине
и май ще ú простим.

Че тъй е упорита,
че все остана с нас.
Търпя да се наскитаме:
чак днес надигна глас?!

Добре да ни се скара
(два „формени” скандала),
че как така сме стари,
щом тя е оцеляла?

Че още ни очаква
да ú превържем раните.
Понеже тя е обич.

Щом ръжда не хвана.

© Александър Белчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??