10.12.2007 г., 13:40 ч.

С аромат на теб 

  Поезия » Любовна
3677 0 67
   

 

Голите ти мисли ме влудяват...

С поглед ме събличаш, мълчаливо, 

очите ти ме цяла пожелават,

но ме гледат някак колебливо.

Ароматните ти устни ще потърся

и ненаситно аз ще ги опитвам.

С целувки-жар ще ги поръся,

моите във твоите ще впивам.

Дрехите от себе си ще махна -

обеците, колието и грима.

Просто аз пред тебе ще застана,

ще превърна във вечност и мига.

Тази нощ ще бъда само твоя,

по-гола и от всякога - пред теб!

Притежанията свои ще заровя,

ще бъда истинската, без сюжет.

Хиляди луни за нас ще светят,

ще ги заплета във своите коси,

а аз ще бъда цялата във трепет...

Искам те, при мене остани!

Раните с любов ще ти лекувам,

да бъда билка за теб ми позволи!

Друг така не мога да целувам!

..............................................

Но се събудих... а до мене ти не си!!

© Людмила Нилсън Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??