2.11.2008 г., 15:04 ч.

С чар ще те превзема! 

  Поезия
534 0 2
 

 

С чар ще те  превзема!

 

 

С чар ще те  превзема,

моя малка

хризантема!

Звезден прах

събрала във косата,

ти не знаеш си  цената!

От  ласки имаш нужда

и хич не си ми чужда.

Факта,

че те  срещнах в Истанбул,

не ме превръща

в сомнамбул!

Ти, не можеш да ми устоиш!

Направо ще се подлудиш!

Твоята пищна гръд

за верността ми   смърт!

Край теб не  ще се окопая,

да го знаеш това  на края!

Ще ме търсиш

ден  и нощ

и ще молиш

да съм лош!

От любовния размах

хич не ме е страх.

Всецяло от съблазни сътворена

Ти си вече изгорена!

 

 

 

 

 

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??