8.10.2009 г., 15:09 ч.

С черни коси те завивам 

  Поезия » Любовна
746 0 2

 

 

С черни коси те завивам.

С бели пръсти те галя.

Спомена нежно приспивам

с душа отмаляла.

Нежни клепки притварям,

черни очи крия.

Сълзи преглъщам, жаля

всичко минало, мило.

Дните тихо се нижат -

като гердан с мъниста.

Тихо прегръщам грижите,

живея, не мисля.

Искам сърце да отворя

и да извикам.

Болката ще преборя.

По-силна ще съм.

По-истинска.

 

 

© Генка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??