2.07.2017 г., 11:11 ч.

С гордост бих умрял 

  Поезия
403 2 9

Тръгнах рано сутринта

към съседна Македония!

Къде сме ние, къде е тя –

питам, братя, без ирония!

 

На мен ми стигат Пирин, Рила!

Родопа ми е за десерт!

Българийо, ти, майко мила,

убиваш в мене всеки дерт!

 

Да те зарежа за пари

 аз никога не бих посмял!

За едничката ти чест дори

за тебе с гордост бих умрял!

© Исмаил Али Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??