Напук, че имам повод за депресия
реших и й показах среден пръст!
Полях си раните със шантава поезия
и ритнах я по кльощавия гъз...
Изпратих я в посока Майна
и с чиста съвест си налях... чист чай...
Постъпката ми може да е крайна,
но резултатът си е чиста проба Рай.
Така, че препоръчвам този ход
на всеки, при когото е дошла -
Тя няма място в нашия живот,
така че дойде ли, нали разбра!...
06.11.2023.
© Георги Каменов Всички права запазени