12.02.2017 г., 10:08 ч.  

С дъх на ром и шоколад 

  Поезия » Еротична
859 0 3

Органза, ром... и шоколада,
и може би, една-две свещи,
луната спи, нощта е млада,
а мислите в главата ми - горещи.
Коприна, ром и шоколада,
възглавници и секси песен,
луната спи, нощта е млада,
а ритъмът е стар и лесен.
Мехурчета, въздишка, вана,
и може би, една-две свещи,
нощта заспа, и утро стана,
а мислите все още са горещи.
Кафе с канела и сметана,
възглавници и секси песен.
Кажи, че искаш да остана,
а ритъмът... е стар и лесен!

© Първолета Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??