17.11.2009 г., 21:13 ч.

С дъх на упоение 

  Поезия
481 0 4

В хубостта на изкуството тихичко

утеха намирам и нежно се взирам...

и обичам, обичам, обичам...

... От всемирната скръб аз политам...

и питам, и питам, и питам...

как от зората търпение ще вземе

моята мъка - потайна и няма

и как ще се съмне и утре без тебе?

Как с болката и този дъх ще поемe

моето тяло - с дъх на упоение...

© Цвет Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??