29.12.2012 г., 12:47 ч.

С едно от тях ще те поискам 

  Поезия » Любовна
785 0 0

 

Не съм от този или онзи свят,

Любовта е вечното ми царство.

Знам, там най-добре се живее.

Притежавам абсолютно всичко,

но не мога никога да го изгубя,

в душата си съм го заключил.

Разкривам невидимите нишки,

придавам смисъл на думите,

оценявам точно състоянията.

Ти си единствената ми вяра,

спечелила пълното доверие

и топлата енергия на лъчите.

Няма друга страстна пролет,

толкова прекрасна и чудесна,

така неповторима като теб.

Познат съм с няколко имена,

с едно от тях ще те поискам -

по ред е първото в годината.

 

© Васил Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??