16.07.2007 г., 22:20 ч.

С клечки в очите 

  Поезия
1041 0 17
Какво обичам и какво харесвам,
естествено, си нямаш и представа...
За теб е важно да не се отплесвам...
По твойта кройка всичко да го правя...

Това, че всяка вечер ми се иска,
не знаеш и дори не се досещаш...
И трябва да го давам непукистка,
която няма нужда да я тестваш...

Заспиваш... Аз съм с клечки във очите...
Навикнах вече... Не, не чакам нещо...
В такт дишаш... Мен жигосват ме искрите...
До теб съм... Не издържам... И е спешно...

Не те осъждам, но не ме осъждай...
И този път сама ще се оправям...
Щом не издържам, ти не ми се връзвай...
че любовта за тебе с друг подгрявам...

© Гергана Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??