13.04.2014 г., 7:57 ч.  

С крилете на духа 

  Поезия » Философска
360 0 1

С крилете на духа

Изливат се митични небеса
през дъжд пороен и стихия
по тайнствата на вечността
събрали необята чрез магия.

Плеядите се кръстят в утринта,
кръстосват небесата шпаги,
пътеки ваят звездните недра
сред вечна тишина и клади.

Чрез силата на клетви звездни
вървим през ребуси и слава.
Човек прескача с вяра бездни
и живота с воля продължава.

 

Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??