С ЛЮБОВ ЗА АБИТУРИЕНТА
За Антоан
12 години учиш се ти,
сбъдна накрая свойте мечти.
Заедно с теб сме още от малки -
помним те още в ръката с дрънкалки!
Бе малко човече,
но порасна ти вече...
Успеха в живота ловко хвани -
успял и грижовен мъж ти стани!
Ралица Костова
© Ралица Костова Всички права запазени