4.11.2007 г., 15:18 ч.

С любов за есенния вятър 

  Поезия » Любовна
1142 0 3
 

Цяло лято те чакам.

Вилнея.

С теб да флиртувам.

Ти го умееш.

 

Обичам те лудо.

И от радост крещя.

Ти ме разбираш.

Имаш мойта душа.

 

Лудееш по много.

Разпиляваш косите ми.

Събаряш ме на пясъка.

И понасяш мечтите ми.

 

И мене със тях.

Аз до сълзи се смея.

Задъхвам се от щастие

и заедно пеем.

 

За теб съм специална.

Няма друго момиче,

което така диво

да те обича.

 

С теб плача с истински сълзи,

без задръжки се любя.

И не мисля, че може

да те изгубя.

 

Ти ме обичаш такава -

истинска и уязвима.

Изпращам те с целувка.

Че сега  идва зима.

...

 

© Гергана Пенева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хубав стих!Поздрав!
  • Прекрасно е. Вятъра ти е повече от прекрасен - пази си го
    Поздрав за стиха.
  • Колко вълнуващо - да обикнеш вятъра, и то есенния! Представих си един такъв мъж, като есенен вятър - ту топъл, ту хладен, разпиляващ листа, сълзи, мечти, изчезващ и завръщащ се отново... Ако такъв мъж те обикне, то е завинаги!
Предложения
: ??:??