9.07.2012 г., 11:54 ч.

С мен бъди 

  Поезия » Любовна
838 0 0

 

Песен

 

Само с мен ли си ти, кажи ми,

моя мила, обич моя.

Аз без тебе, знай, че не мога,

не, не, не мога.

 

Този свят, създаден за двама,

този свят, в който живеем.

Този свят на фалш и измама

с теб да се слеем.

 

Припев: О-о-о, о-о-о. О-о-о-о, о-о-о-о.

                  О-о-о-о, о-о-о, с мен бъди, с мен върви.

 

Ти си всичко, всичко си за мене

и без тебе в мен морето стене.

Аз без теб наистина не мога,

не, не, не мога.

 

Припев:

 

 

 

© Emil Angelov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??