11.12.2007 г., 16:29 ч.

С многоточие... 

  Поезия » Философска
586 0 3
 

Не знам защо (не) смиламе... мисловъчно.

Не знам защо напред (прогресът) е добро.

Не знам дали съм тук... или пък няма ме...

Не знам дали, защо, изобщо...

 

А нима в познанието има смисъл?

Нима ни прави по-добри... по-живи?

Мисловността обърква сетивата...

За да отнеме всяка вярна мисъл -

 

Насечени кръстовища... от кръстопъти...

Кръстове си носим... вместо раници.

И спорът е безмислен...(?!) нали ходим...

и пътища избираме. С познание...?

© Джули Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??