Всяко зло е за добро, както и да го поглеждам,
затова напред вървя, не оставам без надежда.
Тя, надеждата, била, казват, някога лъжовна.
Може и да е така, но за мене е съдбовна.
Няма ли я - за какво да се борим и защо?
Продължавам със надежда - всяко зло е за добро!
© Мария Борисова Всички права запазени
Браво, Мария! С обич.