Nov 1, 2007, 11:45 AM

С надежда! 

  Poetry » Phylosophy
540 0 2

Всяко зло е за добро, както и да го поглеждам,

затова напред вървя, не оставам без надежда.

Тя, надеждата, била, казват, някога лъжовна.

Може и да е така, но за мене е съдбовна.

Няма ли я - за какво да се борим и защо?

Продължавам със надежда - всяко зло е за добро!

© Мария Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??