14.01.2019 г., 16:08 ч.

С надежда за взаимност 

  Поезия
275 0 0

И заедно ще

са! - И за възхита, и

за ненасита...

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??