Jan 14, 2019, 4:08 PM

С надежда за взаимност 

  Poetry
243 0 0

И заедно ще

са! - И за възхита, и

за ненасита...

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??