1.08.2007 г., 13:01 ч.

С него 

  Поезия
417 0 0
Когато те нямаше, гушках едно мече,
но не е същото, защото то няма
блясъка в очите, които имаш ти.
С него не мога да стоя до сутринта,
защото то само мълчи
и ме гледа с безжизнените си очи.
С него не се смея както с теб.
То не ме кара да плача,
когато не е с мен,
а само ме натъжава,
защото знам, че то не си ти.

© Елеонора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??