15.11.2009 г., 9:16 ч.

С нов имидж 

  Поезия » Хумористична
1138 0 15

С нов имидж

 

Слушай ме, браточка,

от днес слагам точка

на всяка простотия...

Не съм вече от тия,

без работа които -

все гледат ядовито

и в натрасените гащи

всеки топките си дращи.

Започвам аз начисто

и с името си - Христо,

написано на бадж

ще стана баш сваляч,

облечен със костюм.

Не ще да вдигам шум,

като гамен махленски...

Нали с език съм френски?

Светът ще обикалям,

без да се притеснявам

и сваляйки жените -

в мен ще са парите,

на мъже рогати

със тлъсти заплати,

които се надуват

и не ги целуват.

 

 

 

Пак ходих в кафенето

на комшиите, където,

дочух двама младежи -

един с идеи свежи.

Сетих се за жената,

оназ, от рамената

и написах този стих...

Дано Ви малко ободрих!

 

© Валентин Добрев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??