9.10.2009 г., 12:40 ч.

С очите на пристигащата зима 

  Поезия
1278 0 19

 

 

Завърти се на 180 градуса
и ако можеш
застани на главата си
докато аз събирам
от старите снимки
усмихнати приятели
и две шепи сняг за коктейли

не поглеждай надолу
защото там всъщност е горе
не искам да потече залезът
от очите ти
запази ми за края
пурпурно и червеното
и ако искаш си сложи розови очила

но разбъркай добре
няколко хубави спомена
в морско синьо
прибави две листа мента
и един лъч юлско слънце за цвят
аз ще добавя щипка сняг
от миналия ноември

и готово

скачай в празната ми камина
да пием студени коктейли
с приятели
и да правим разни щури магии
докато гледаме
изгревите на огъня
с очите на пристигащата зима.

 

 

 

© Ол Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??