2.08.2009 г., 23:15 ч.

С отблясъци в черно и бяло 

  Поезия » Друга
669 0 2

С отблясъци в черно и бяло

Светът чертае свойто петолиние
с олющено безчувствие,
шеметно поел по бъдната пътека -
разкъсва с въпросите си слепия ни делник.

С времето е свъсил вежди,
с коефициента на величието си -
достига своя максимум в бездихание
от съдбите ни измислени.

И пулсът му изтлява,
но влачи с кервана сътвореното начало
и болката туптяща в навъсените ни лица -
действителността е безразличиено му.

Светът подпрял на свойте рамене
отблясъци в черно и бяло.

© Радосвета Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??