14.04.2012 г., 20:49 ч.

С отворени очи 

  Поезия » Еротична
1986 1 9

Сънувай ме с отворени очи

как тръгвам на полусъединител:

от устните, през влажните гърди

надолу... а след мен блестят следите...

 

Не дишай! Чуй в косите ми страстта -

гальовни изтезания люлее.

Внимавай да не мръднеш, че държа

аз темпото, със дъх, да определям.

 

Разхвърляй ми задръжките, люби

със тяло и душа, първосигнално.

Обичам те - изтъркано звучи,

сподавен стон - пò бие на реалност.

 

Надолу и нагоре. По ръба

на твоята чувствителност сърфирам.

Една невероятна топлина

в гердани с капки страст ме инкрустира...

 

....................

 

Не знам коя съм. Нито кой си ти.

Къде сме? И защо сме чисто голи?

Ах, спали сме с отворени очи...

Звъни жена ти. Кой ще ù отвори?

© Гергана Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??