За теб ми напомня небето -
разстила се безоблачно синьо,
със тебе се връщам където
се отпивахме двама със вино...
За теб ми шепнат цветята,
когато нещо ми е натежало,
сещам се за песни на децата -
излизаме на светло, бяло...
За теб вятър довява копнежи
и проехтяват през многото друми,
с песни на феи - ехтежи,
се разпалвахме с тебе със думи...
За теб пиша този стих,
напомням ти, че ще ме има,
усмихваш ми се лек и тих,
когато от душата ми взимаш...
© Цвети Всички права запазени
и проехтяват през многото друми,
с песни на феи - ехтежи,
се разпалвахме с тебе със думи.."
Нежен и красив стих!!!
Поздрав!6+