22.11.2016 г., 23:01 ч.  

С пролет ме прегърни! 

  Поезия » Любовна, Друга
327 1 4

Разпадам се

в тихи

стенания,

разпитай

за мен

есента.

Любовта ми

е във

изгнание,

покрита

с мухъл...

с листа.

Разпадам се,

ти

събери ме,

с нежност,

с обич,

с любов.

С пролет

топла

прегърни ме,

бъди

моят 

покров.

Изгаси

тъгите

в очите ми,

научи ме

как

да летя.

Поздрави

с усмивка

мечтите ми,

подари ми

букетче

цветя.

 

 

 

 

 

 

 

 

© Ивелина каменова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??