15.06.2007 г., 21:49 ч.

С ПЪЛНА СКОРОСТ 

  Поезия
514 0 3
С ПЪЛНА СКОРОСТ

Не ме измервай с годишнини и дати,
не ме пресмятай в часове и дни!
Вземи ме днес, сега и тук - и дай нататък,
на пълна газ живота премини!

Препускай лудо! Времето не спира
и тъй е кратък този земен път!
За чудо е как Господ ни събира,
а дните искат да ни разделят...

Не си създавай пречки и прегради!
Ограниченията нямат вече власт!
Пред любовта преграда всяка пада,
и пак сме на педала - ти и аз!

Не брой години, срещи и целувки!
Ела сега и дълго остани,
а после - бързай, усили до дупка!
На пълна газ живота премини!

© Теменужка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??